РМО вчителів МІФ Великобагачанщини
Четвер, 18.04.2024, 01:03


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Січень » 07

    6 січня 2015 року на базі Великобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися семінари районних методичних об’єднань вчителів математики, інформатики та фізики. Вчителі математики працювали над темою «Підвищення рівня методичної підготовки вчителів для організації та здійснення навчально-виховного процесу в контексті впровадження Державних стандартів». Особливу увагу звернули на підготовку учнів 11 класу до написання тестів з математики на основній сесії ЗНО-2015. Знайомилися з новинами та змістом сайту «Математична освіта Полтавщини». Вчителі інформатики розглянули питання по темі «Використання інноваційних педагогічних технологій з метою забезпечення особистісного зростання і розвитку творчого потенціалу учнів». Вчитель інформатики Білоцерківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Бабич В.С. провів майстер-клас по створенню презентацій та відео-кліпів на уроках інформатики. Керівник методоб’єднання Мельник Є.В. та вчитель інформатики Устивицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Ващенко І.М. поділилися досвідом підготовки учнів до написання науково-дослідницьких робіт в МАН. Обговорили характеристики антивірусних програм та безпеку дітей в Інтернеті. Звернули увагу на участь учнів в олімпіаді з інформаційно- комунікаційних технологій. Вчителі фізики розглянули тему «Роль міжпредметних зв’язків при викладанні фізики» та працювали з сайтом вчителів фізики та астрономії Полтавщини. Роботу завершили прийняттям рекомендацій.   

                           

                                           

Переглядів: 330 | Додав: teacher | Дата: 07.01.2015 | Коментарі (0)

Адміністрація сайту та керівники районних методичних  об'єднань вчителів математики, інформатики та фізики щиро вітають всіх вчителів з Новим Роком та Різдвом Христовим                               

    

                                                     Нехай Різдво у Вашу хату

                                                     Принесе Радості багато,

                                                     Розбудить приспані Надії,

                                                     Зерном і Щастям Вас засіє,

                                                     Зігріє сонцем та любов’ю

                                                     І подарує Вам Здоров’я!

                                                     З Різдвом Христовим!

 

              

                    

 

              

 

Переглядів: 377 | Додав: teacher | Дата: 07.01.2015 | Коментарі (0)

Адміністрація сайту та керівники районних методичних  об'єднань вчителів математики, інформатики та фізики щиро вітають вчителів, що народилися в грудні : Насвіт Любов Григорівну (Устивицька ЗОШ І-ІІІ ступенів), Совгирю Оксану Вікторівну (Гоголівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Чугуя В'ячеслава Васильовича (Якимівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Чумака Володимира Івановича (Байрацька ЗОШ І-ІІ ступенів)! Хай ладиться скрізь: на роботі , в родині, щоб радісний настрій у серці не згас, все світле і гарне, що треба людині, нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, хай горе обходить завжди стороною. хай доля дарує Вам довгі літа, а в серці завжди хай живе доброта!

Переглядів: 378 | Додав: teacher | Дата: 07.01.2015 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук

Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту
УЦОЯО

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz