РМО вчителів МІФ Великобагачанщини
Вівторок, 16.04.2024, 17:06


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
                                                        

На виконання річного плану районного методичного кабінету 9 січня 2014 року на базі Великобагачанської  ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання творчої групи вчителів математики по темі «Розвиток дивергентного мислення учнів на уроках математики». Вчитель математики Великобагачанської ЗОШ  І-ІІІ ступенів Коротун Т.П. ознайомила присутніх з поняттям дивергентного мислення та навела конкретні приклади розвитку дивергентного мислення учнів на уроках математики. Тему продовжив і розвинув прикладами розв’язування творчих завдань учнями на уроках  вчитель математики Попівської ЗОШ  І-ІІ ступенів Чайка С.П. Вчитель Степанівської ЗОШ І-ІІ ступенів Бієнко Ю.В. поділився з колегами новими програмами з математики, придбаними на курсах. Цікавими етапами засідання творчої групи стали проведені майстер-класи вчителем математики Гоголівської  ЗОШ  І-ІІІ ступенів Ладивір Л.Г. по темі « Множення…без таблиці множення; множення трицифрового числа на двоцифрове число квадратом» та керівником  творчої групи Пасько І.М. по темі «Розв’язування конструктивних задач геометричного змісту». Роботу творча група завершила прийняттям рекомендацій.
   
      



... Читати далі »
Переглядів: 394 | Додав: teacher | Дата: 09.01.2014 | Коментарі (0)

Керівники районних методичних об'єднань вітають всіх вчителів математики, інформатики, фізики з Новим роком та Різдвом Христовим!


Переглядів: 345 | Додав: teacher | Дата: 27.12.2013 | Коментарі (0)

14.01.2014р. минає 110 років від дня народження видатного математика, уродженця м.Гадяча - Льва Абрамовича Тумаркіна
Переглядів: 351 | Додав: teacher | Дата: 24.12.2013 | Коментарі (0)

9 грудня 2013 року відбувся І етап  Конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт наукових відділень математики. фізики і астрономії, комп’ютерних наук Малої академії наук України.Маємо такі результати:






1.Відділення: комп’ютерних наук, секція: технології програмування -


І місце - Мельник Владислав Євгенович, учень 9 класу, Великобагачанська ЗОШ  І-ІІІ ступенів

2.Відділення: фізики і астрономії, секція: фізика -

І місце -  Семененко Максим Миколайович, учень 10 класу, Великобагачанська ЗОШ  І-ІІІ ступенів;

3.Відділення: математика, секція: математика -

ІІ місце - Гавленко Ярослава Юріївна, учениця 10 класу, Великобагачанська ЗОШ  І-ІІІ ступенів;

4.Відділення: математика, секція: прикладна математика і математичне моделювання -

ІІІ місце - Мащенко Айнур Романівна, учениця 10 класу,Білоцерківська ЗОШ І-ІІІ ступенів;

5.Відділення : фізики і астрономії, секція : фізика, підсекція: теоретична фізика -

ІІІ місце - Шудря Вікторія Олександрівна, учениця 10 класу, Радивонівська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Журі відмічає хороший рівень підготовки і захисту роботи учениці Білоцерківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Мащенко Айнур. Бажаємо їй успішно продовжувати працювати над обраною темою.

... Читати далі »
Переглядів: 404 | Додав: teacher | Дата: 10.12.2013 | Коментарі (1)


Стати гарним програмистом нелегко, адже треба добре знати математику, фізику, інформатику, знати різні мови програмування, мати аналітичний склад розуму та вміти знаходити нестандартні підходи до вирішення складних задач з використанням комп'ютерної техніки. Саме тому на районній олімпіаді з інформатики, яка відбулася  1 грудня, взяли участь лише учні з ВБагачанської, Устивицької, Остап'євської шкіл. А найкраще виконав завдання з програмування учень 9 класу ВБагачанської школи Мельник Владислав. Побажаємо йому успіхів в вивченні інформатики!

Переглядів: 418 | Додав: vb-school | Дата: 02.12.2013 | Коментарі (0)

23 листопада 2013 року відбулася районна предметна олімпіада з фізики.Переможцями та призерами олімпіади стали учні: 7 клас -Гладкий Антон (Остап'євська ЗОШ) -вчитель Сімон Г.В., -ІІ місце,  Сопільняк В'ячеслав (ВБагачанська ЗОШ) вчитель Семененко С.А. -ІІІ місце; 8 клас - Якименко Таня (ВБагачанська ЗОШ)-вчитель Семененко С.А. - І місце  9 клас- Закладна Дарина  (ВБагачанська ЗОШ)-вчитель Семененко С.А. - І місце; 10 клас Стайко Марина (Гоголівська ЗОШ) вчитель Караван Л.Г.- ІІІ місце; 11 клас- Грипась Денис   (ВБагачанська ЗОШ)-вчитель Семененко С.А. -ІІІ місце;
Вітаємо переможців і бажаємо успіхів на обласній олімпіаді.
Переглядів: 394 | Додав: vb-school | Дата: 02.12.2013 | Коментарі (0)


29 листопада 2013 року  згідно річного плану роботи районного методичного кабінету на базі Семенівської ЗОШ  І-ІІ ступенів відбулося засідання методичного об’єднання вчителів математики.Тема виїздного засідання РМО :"Удосконалення уроку як основної форми організації навчальної діяльності".Робота методичного об’єднання розпочалася з обговорення питань відповідно плану .Вчителька математики Колінько Н.І.провела відкритий урок по темі «Квадратична функція та її властивості» з наступним самоаналізом та аналізом, а також заслухано виступи учасників методичного об'єднання.

Переглядів: 418 | Додав: vb-school | Дата: 01.12.2013 | Коментарі (0)

Згідно графіка обласного управління освіти в районі проводиться ІІ тур предметних олімпіад школярів. Вітаємо переможців та призерів олімпіади з математики

7 клас

 І місце -     Гладкий Антон,  учень Остап’євської ЗОШ  І-ІІІ ступенів  (вчитель Михайлик Г, О.) ;

ІІ місце - Величко Таміла, учениця  Якимівської ЗОШ  І-ІІІ ступенів (вчитель Чугуй В.В.) ;

ІІІ місце - Катруша Вікторія, учениця Устивицької ЗОШ  І-ІІІ ступенів (вчитель Жемела Л.В.) ;

 8 клас

ІІІ місце - Стрілець Анна, учениця Степанівської ЗОШ  І-ІІ ступенів (вчитель Бієнко Ю.В.) ;

9 клас

І місце - Мельник Владислав, учень Великобагачанської ЗОШ  І-ІІІ ступенів (вчитель Кізь О.В.);

ІІІ місце - Бугай Карина,  учениця Красногорівської ЗОШ  І-ІІІ ступенів (вчитель Пасько І.М.);

11 клас

І місце- Сіроштан Ілона, учениця Великобагачанської ЗОШ  І-ІІІ ст. (вчитель Марченко Л.М.).


 

 

Переглядів: 377 | Додав: vb-school | Дата: 28.11.2013 | Коментарі (0)

19 листопада 2013 року на базі Якимівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання районного методичного об’єднання учителів фізики на тему «Використання інноваційних технологій на уроках фізики», з метою удосконалення навчально-виховного процесу на основі творчого використання інноваційних технологій.Відкритий урок для членів методичного об’єднання проведено   Трутнем О.П. учителем фізики Якимівської  ЗОШ І-ІІ ступенів у 8 класі на тему «Важіль. Умова рівноваги важеля. Момент сили».Учитель Красногорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Пилипенко О.С. виступила із доповіддю «Формування практичних навичок на уроках фізики»Учитель Подільської ЗОШ І-ІІ ступенів Рожко В.М. висловила своє бачення перевірки домашнього завдання з використанням елементів інтерактивного навчання, зазначаючи кілька груп інтерактивних технологій та акцентуючи увагу на особливостях кожної з них.Про зручність, актуальність та позитив упровадження мультимедійних конспектів було заслухано учителя Степанівської ЗОШ І-ІІ ступенів  Бієнка Ю.В. Учасниками РМО було прийнято конкретні рекомендації по удосконаленню навчально-виховного процесу в школі






Переглядів: 384 | Додав: vb-school | Дата: 28.11.2013 | Коментарі (0)

7 листопада згідно до річного плану роботи  відбулося засідання районного методоб’єднання вчителів інформатики на базі Рокитянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Вчитель Лисенко Євгеній Володимирович провів відкритий урок з інформатики в 5 класі по темі «Підготовка комп’ютера до роботи. Робочий стіл та його об’єкти. Меню та його призначення». Після  уроку вчителі обговорили методи і прийоми активізації та стимулювання  інтересу в учнівської молоді до вивчення інформатики та інформаційних технологій шляхом впровадження особистісного підходу до учнів. Колеги обмінялися досвідом та  інформаційно-технологічними надбаннями .





Переглядів: 406 | Додав: vb-school | Дата: 28.11.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту
УЦОЯО

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz