РМО вчителів МІФ Великобагачанщини
Понеділок, 29.04.2024, 13:31


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

Особливості вивчення базових дисциплін (математика, інформатика, фізика) у загальноосвітніх навчальних закладах у 2015/2016 навчальному році та навчальні програми для загальноосвітніх навчальних закладів ІІ ступеня (читайте далі)

Переглядів: 309 | Додав: teacher | Дата: 12.08.2015 | Коментарі (0)

http://yakistosviti.com.ua/uk/pourochne-planuvannia#

Переглядів: 474 | Додав: teacher | Дата: 19.06.2015 | Коментарі (0)

        02 квітня 2015 року на базі Попівської ЗОШ І-ІІ ступенів проведено районний семінар вчителів математики. Тема семінару «Підвищення рівня компетентності вчителя в напрямку формування свідомого ставлення учнів до математики, як невід’ємної складової загальної культури людини». Вчитель математики Іванова С.Г., виступивши з питанням «Стимулювання і розвиток свідомого ставлення учнів до засвоєння знань з математики», назвала 10 заповідей учителя, що викладені в книзі відомого американського математика «Математичне відкриття». Вчителі обговорили проблеми викладання математики, підготовки учнів до ДПА та ЗНО-2015, обмінялися досвідом, опрацювали рекомендації щодо проведення ДПА в основній та старшій школі.  Вчитель Красногорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Пасько І.М. провела майстер-клас по розв’язуванню завдань третього рівня збірників з математики для ДПА та тестових завдань ЗНО.Учасники семінару відвідали урок з математики в 6 класі вчителя  Попівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чайки С.П.  по темі «Зведення подібних доданків» Керівник методичного об’єднання Кізь О.В. проаналізувала роботу районного методичного об'єднання   вчителів математики за 2014-2015 навчальний рік.

   

Переглядів: 413 | Додав: teacher | Дата: 03.04.2015 | Коментарі (0)

        Відбувся районний семінар для вчителів фізики .

        17 березня 2015 року на базі Степанівської ЗОШ І-ІІ ступенів проведено районний семінар вчителів фізики. Тема семінару «Використання інформаційних технологій на уроках фізики». Керівник методичного об’єднання Семененко С.А. проаналізувала роботу вчителів за 2014-2015 навчальний рік. Бієнко Ю.В. провів відкритий урок в 9 класі з використанням ІКТ .  Вчителі обговорили проблеми викладання фізики, підготовки учнів до ДПА та ЗНО-2015, обмінялися досвідом. За круглим столом вчитель фізики Подільської ЗОШ І-ІІ ступенів Рожко В.М. поділилася методикою підготовки учнів до олімпіади з фізики.

                        

Переглядів: 418 | Додав: teacher | Дата: 17.03.2015 | Коментарі (0)

21 та 22 лютого 2015 року на базі Полтавського університету економіки і торгівлі відбувся ІІІ (обласний ) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. Честь нашого району захищав учень 10 класу Великобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Мельник Владислав (вчитель Мельник Є.В.) і зайняв ІІІ місце. Радо вітаємо його з призовим місцем ! Бажаємо творчості  та успіхів в співпраці з сучасними комп’ютерами !

Переглядів: 357 | Додав: teacher | Дата: 24.02.2015 | Коментарі (0)

14 лютого 2015 року на базі Великобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. Переможцями олімпіади стали учні:  Мельник Владислав, учень 10 класу Великобагачанської ЗОШ  І-ІІІ ступенів – І місце;  Юрченко Євгеній, учень 11 класу Устивицької ЗОШ  І-ІІІ ступенів – ІІ місце; Бехтер Богдан,  учень 7 класу Великобагачанської ЗОШ  І-ІІІ ступенів, який виконував завдання за 10 клас – ІІІ місце. Вітаємо переможців! Бажаємо успіхів !

Переглядів: 412 | Додав: teacher | Дата: 15.02.2015 | Коментарі (0)

    6 січня 2015 року на базі Великобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися семінари районних методичних об’єднань вчителів математики, інформатики та фізики. Вчителі математики працювали над темою «Підвищення рівня методичної підготовки вчителів для організації та здійснення навчально-виховного процесу в контексті впровадження Державних стандартів». Особливу увагу звернули на підготовку учнів 11 класу до написання тестів з математики на основній сесії ЗНО-2015. Знайомилися з новинами та змістом сайту «Математична освіта Полтавщини». Вчителі інформатики розглянули питання по темі «Використання інноваційних педагогічних технологій з метою забезпечення особистісного зростання і розвитку творчого потенціалу учнів». Вчитель інформатики Білоцерківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Бабич В.С. провів майстер-клас по створенню презентацій та відео-кліпів на уроках інформатики. Керівник методоб’єднання Мельник Є.В. та вчитель інформатики Устивицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Ващенко І.М. поділилися досвідом підготовки учнів до написання науково-дослідницьких робіт в МАН. Обговорили характеристики антивірусних програм та безпеку дітей в Інтернеті. Звернули увагу на участь учнів в олімпіаді з інформаційно- комунікаційних технологій. Вчителі фізики розглянули тему «Роль міжпредметних зв’язків при викладанні фізики» та працювали з сайтом вчителів фізики та астрономії Полтавщини. Роботу завершили прийняттям рекомендацій.   

                           

                                           

Переглядів: 332 | Додав: teacher | Дата: 07.01.2015 | Коментарі (0)

Адміністрація сайту та керівники районних методичних  об'єднань вчителів математики, інформатики та фізики щиро вітають всіх вчителів з Новим Роком та Різдвом Христовим                               

    

                                                     Нехай Різдво у Вашу хату

                                                     Принесе Радості багато,

                                                     Розбудить приспані Надії,

                                                     Зерном і Щастям Вас засіє,

                                                     Зігріє сонцем та любов’ю

                                                     І подарує Вам Здоров’я!

                                                     З Різдвом Христовим!

 

              

                    

 

              

 

Переглядів: 378 | Додав: teacher | Дата: 07.01.2015 | Коментарі (0)

Адміністрація сайту та керівники районних методичних  об'єднань вчителів математики, інформатики та фізики щиро вітають вчителів, що народилися в грудні : Насвіт Любов Григорівну (Устивицька ЗОШ І-ІІІ ступенів), Совгирю Оксану Вікторівну (Гоголівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Чугуя В'ячеслава Васильовича (Якимівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Чумака Володимира Івановича (Байрацька ЗОШ І-ІІ ступенів)! Хай ладиться скрізь: на роботі , в родині, щоб радісний настрій у серці не згас, все світле і гарне, що треба людині, нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, хай горе обходить завжди стороною. хай доля дарує Вам довгі літа, а в серці завжди хай живе доброта!

Переглядів: 378 | Додав: teacher | Дата: 07.01.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 »
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту
УЦОЯО

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz