РМО вчителів МІФ Великобагачанщини
Субота, 27.04.2024, 05:37


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

5 листопада відбулася районна олімпіада з інформаційних технологій. І місце зайняв учень 9 класу Великобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Бехтер Богдан Юрійович, ІІ місце його однокласник Крахмілець Богдан Русланович. Серед учнів 8 класу ІІ місце посів учень Великобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Джугань Ігор Юрійович, ІІІ місця зайняли серед учнів 8 класу учень Устивицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Закладний Олег Олексійович, учень Попівської ЗОШ І-ІІ ступенів Онищенко Руслан Юрійович; серед учнів 10 класу - Івко Руслана Олегівна учениця Гоголівської ЗОШ І-ІІІ ступенів; серед учнів 11 класу - Пасько Денис Олександрович учень Великобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Переглядів: 354 | Додав: teacher | Дата: 21.12.2016 | Коментарі (0)

19 жовтня 2016 року відбулися педагогічні читання, присвячені 215 річниці з дня народження видатного математика Михайла Васильовича Остроградського на базі Багачанської Першої ЗОШ І-ІІ ступенів. Члени методичного об’єднання вчителів математики обговорили основні віхи життя та творчості М.В.Остроградського, його наукові надбання та поділилися досвідом проведення заходів у своїх школах щодо відзначення 215 річниці з дня народження Михайла Васильовича Остроградського. Відвідали урок математики в 9 класі з теми «Розв’язування лінійних нерівностей з однією змінною».(Фото1)

         У Гоголівській ЗОШ І-ІІІ ступенів учні старших класів підготували розповіді на тему «Остроградський – геній, визнаний за життя», які супроводжувалися презентаціями на уроках математики. Для учнів 7-8 класів проведені години спілкування. Заздалегідь кожен учень класу підготував коротке повідомлення про життєвий та творчий шлях Михайла Васильовича. Учні 9-го класу взяли участь у математичному змаганні присвяченому видатному вченому, де вони змогли продемонструвати свої вміння і знання з математичних та природничих дисциплін, а також познайомилися із основними моментами життя та науковою діяльністю Михайла Остроградського. Учні 5-6 класів випустили математичну газету. Дані газети були використані на уроках математики в усіх класах.(Фото2)

             В Устивицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів члени математичного гуртка провели екскурсію для учнів 5-6 класів в математичний кабінет, де запропонували бесіду і   огляд стенда, присвяченого М.В.Остроградському .(Фото3) Проведено засідання математичного гуртка, де відбулися математичні читання та розв’язування цікавих задач, присвячених дню народження М.В.Остроградського. (Фото4)

              В Якимівській ЗОШ І-ІІІ ступенів учні 7-11 класів переглянули та обговорили фільм « Життєвий шлях видатного математика Полтавщини».(Фото 5). В інших школах проведено вікторину «Життя і діяльність М.В.Остроградського», інформаційні хвилинки про Остроградського, математичні змагання, математичні ігри «Поле чудес» та «Математика і я», флешмоб «Спадщина М.В. Остроградського та сучасна освіта», проведена пошукова робота та створена презентація матеріалів «Цікавинки з життя відомого земляка».

                        

                                                       

Переглядів: 261 | Додав: teacher | Дата: 14.12.2016 | Коментарі (0)

Прийміть найщиріші привітання з Вашим професійним святом – Днем працівників освіти!

... Читати далі »

Переглядів: 369 | Додав: teacher | Дата: 22.09.2016 | Коментарі (0)

В жовтні 2016 року буде проводитись моніторинг рівня навчальних досягнень з фізики учнів 11-х класів. На виконання добірки завдань моніторингу кожному учаснику надається 45 хвилин. Добірка включатиме 10 завдань, 8 із яких передбачають вибір одного варіанта відповіді із чотирьох запропонованих, 1 завдання на встановлення відповідності (логічні пари), в 1 завданні необхідно надати коротку відповідь, розв’язавши запропоновану задачу. Усі завдання побудовані на матеріалі 10 класу (рівень стандарту).

 

Переглядів: 355 | Додав: teacher | Дата: 19.09.2016 | Коментарі (0)

29 березня  2016 року на базі Великобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися семінари районних методичних об’єднань вчителів математики, інформатики та фізики. Вчителі математики працювали над темою «Вдосконалення професійної компетентності педагогів і створення умов для формування свідомого ставлення учнів до математики, як невід'ємної складової загальної культури людини». Особливу увагу звернули на підготовку учнів 9-х  класів до написання тестів ДПА з математики ТА 11-х класів на основній сесії ЗНО-2016. Вчитель Гоголівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Совгиря О.В. презентувала майстер-клас «Створення блогу вчителя математики». Прозвітувалися вчителі математики, що атестуються в 2016 році: КізьО.В.(Великобагачанська ЗОШ І-ІІІ ступенів); Квєткіна В.М. (Великобагачанська ЗОШ І-ІІІ ступенів); Роменська К.Я. (Рокитянська ЗОШ І-ІІІ ст.); Жемела Л.В. (Устивицька ЗОШ І-ІІІ ст.); Чайка С.П. (Попівська ЗОШ І-ІІ ст.);Бієнко Ю.В.(Степанівська ЗОШ І-ІІ ст.). Вчителі математики   Жемела Л.В. та Чайка С.П. підготували презентацію напрацьованих матеріалів при підготовці до атестації. На засіданні фізиків розглянуто тему «Застосування різних педагогічних технологій на уроках фізики . Вчителі інформатики працювали над темою  «Формування логічного мислення та забезпечення якості стану викладання інформатики на основі розвитку креативних здібностей учнів». Основну увагу звернули на нововведення у вивченні інформатики в 2016-2017 навчальному році. Розглянули нову програму для 5 класу. Учасник обласного тренінгу «Основи алгоритмізації та програмування» вчитель інформатики Устивицької ЗОШ І-ІІ ступенів Ващенко І.М. ознайомив з проблемами викладання інформатики у 8 класі. Провів тренінг по використанню середовища програмування «LAZARUS». Методист РМК Прокофієва О.М. підвела підсумки участі учнів району в ІІІ етапі олімпіад з математики, фізики, інформаційних технологій. Вчителі фізики розглянули тему «Застосування різних педагогічних технологій на уроках фізики . Роботу завершили прийняттям рекомендацій.   

            

Переглядів: 349 | Додав: teacher | Дата: 31.03.2016 | Коментарі (0)

Шановні вчителі фізики! Надсилаю лист Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА про конкурс. (Лист додається)

Переглядів: 306 | Додав: teacher | Дата: 30.03.2016 | Коментарі (1)

                                     Дорогі жінки!

                Керівники методичних об'єднань вчителів математики, інформатики, фізики  вітають вас зі святом 8 Березня! Бажають вам прекрасного весняного настрою, посмішок та безмірного жіночого щастя і обов'язково щирого кохання! Нехай будуть здійсненні ваші плани та задуми, мрії та бажання. Нехай спокій, злагода, добробут, здоров'я усіх членів родини забезпечать вам сімейний затишок, а ваше життя буде світлим і натхненним.

Переглядів: 409 | Додав: teacher | Дата: 04.03.2016 | Коментарі (0)

14 лютого відбувся ІІІ (обласний) етап (ІІ тур) Всеукраїнської олімпіади з математики. Від нашого району виступив учень 8 класу Великобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Крахмілець Богдан та зайняв ІІ місце (вчитель Кізь О.В.). 20 та 21 лютого відбулися обласні Всеукраїнські олімпіади з фізики та інформаційних технологій. Крахмілець Богдан з фізики посів ІІ місце (вчитель Семененко С.А.). Бехтер Богдан, учень 8 класу Великобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, зайняв І місце з інформаційних технологій; Мельник Владислав, учень 11 класу Великобагачанської ЗОШ І-ІІІ ступенів посів ІІ місце з інформаційних технологій (вчитель Мельник Є.В.).

Вітаємо переможців та вчителів, які підготували дітей!

 

 

Переглядів: 425 | Додав: teacher | Дата: 22.02.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 8 9 »
Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту
УЦОЯО

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz